Veel regen, helaas geen mtb training 14 januari

Veel regen, helaas geen mtb training 14 januari

Hallo mountainbikers (en ouders),

 

Het nieuwe sportjaar begint wel erg nat. We hebben dan ook moeten besluiten om de training van aanstaande zaterdag 14 januari niet door te laten gaan. Door de  vele regenval is ons terrein slecht begaanbaar. Op het veld vele plassen en de tracks zijn verandert in spekgladde sporen.

 

Uiteraard staan er nog wel 2 wintertrainingen op het programma:

18 februari en 11 maart.

Tussendoor zijn er nog 2 wedstrijden van de wintercompetitie:

21 januari Ottoland en 4 februari de afsluitende wedstrijd te Arkel, op ons eigen terrein.

 

Voor jullie als jonge mtb’er een mooie kans om  je trainingsuurtjes op de fiets te testen in deze wedstrijden. En zeker ook leuk om met je leeftijdgenoten die al deelnemen te crossen op de tracks en vooral je techniek te demonstreren en een mooie uitslag te rijden. De wedstrijd van Arkel is dan een heel leuk moment om op eigen terrein je wedstrijdje te rijden.  Dus kom op en maak je fiets klaar en rij mee in de wintercompetitie.

 

En voor onze wedstrijd op Arkel kunnen we zeker nog vrijwilligers gebruiken. We hebben al aanmeldingen (waarvoor dank) maar kunnen nog vele handjes gebruiken. Daarom even weer een oproep aan leden, ouders en liefhebbers van de wielersport om ons te helpen er weer een mooie sportieve wedstrijd van te maken. Laten we er met z’n allen weer een mooi spektakel van maken.

 

Geef je op en doe een belletje, text een sms, verzend een appje of stuur een mailtje:

 

06-29 27 21 90  /  arckelwinterwedstrijd@janvanarckel.nl                         zie ook onze website:   https://janvanarckel.nl/2023/01/10/gaat-wintercompetitie-arkel-door/

 

Tot ziens bij onze activiteiten.

 

Met sportieve groet,

Mtb jeugdcommissie

 

 

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden