Wintercompetitie Arkel…?

Wintercompetitie Arkel…?

Beste fietsvrienden, leden en wielerliefhebbers

spannend wordt het zo tegen het eind van de wintercompetitie. Als klapper moet in Arkel gestreden worden voor de beste posities, die mooie prestaties  en de felbegeerde overwinning. Dit levert altijd spektakel op met een uitdagend parcours,  deelnemers en publiek kijken er naar uit. 

Vanuit de vereniging kriebelde het tijdens de feestdagen om aan de gang te gaan en de organisatie te regelen. Voorbereiding om de tracks in orde te maken is gedaan, parcours op tekening is klaar en de bouwploeg gaat zaterdag 28 januari aan de slag. De eerste vrijwilligers hebben zich al gemeld.

Voor de wedstrijd op zaterdag 4 februari vragen we uw hulp.

Zonder parcourswachters, kantine helpers en handige leden kan er een probleem ontstaan en we uiteindelijk tot besluit moeten komen deze unieke afsluiting van de wintercompetitie te schrappen.   Dit zou echt zonde zijn met een dikke zwarte rand en  juist nu in een periode waarin de club aan de weg timmert met andere sponsoren, een mooie kledinglijn presenteert en aanwas  van nieuwe leden heeft.  Ook tot de conclusie komen dat we met veel teleurstelling onze trots, de Alblasserwaard cup, niet uitreiken omdat er geen afsluitende wedstrijd is. Dit kan toch niet…..

Waar zijn alle fervente Jan van Arckelaars?

Leden,  fietsliefhebbers en ouders die de wintercompetitie een warm hart toedragen. Kom op, HELP ONS  deze wedstrijd weer te organiseren. Hoe fijn kan het zijn de wedstrijd te volgen en gelijk het parcours veilig te houden voor de renners. Als parcourswacht volg je van dichtbij de strijd, ook nog eens met  lekkers van de club en na het opruimen met z’n allen wederom vaststellen: het was weer harstikke leuk!

En met het werk in onze kantine zorg je voor een natje en een droogje en krijg je een glimlach terug voor dat lekkere broodje en een bak koffie. Toeschouwers die binnen komen en dankbaar gebruik maken van onze catering. Dit moet toch mogelijk zijn bij een vereniging met zoveel regionale uitstraling.

Daarom doen we een beroep op een ieder die dit leest, meld je aan voor kantine werk en parcourswacht  en maak deze dag weer onvergetelijk.

Info en aanmelden kan op verschillende manieren. Bel even,  verzend een whatsapp-je of stuur een mail.

06-29272190 / arckelwinterwedstrijd@janvanarckel.nl

 

 

 

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden