Sponsoring

Jan van Arckel is een club met zo’n 400 actieve renners, waarbij de jeugdafdeling van de mountainbikers een van de grootste is van Nederland.

Dagelijks kunt u onze renners, in hun herkenbare clubtenue, tegenkomen op de wegen en paden binnen onze regio, maar ook ver daar buiten. De licentierenners nemen deel aan lokale, landelijke en internationale wedstrijden en onze winter- en zomercompetitie is bijzonder populair.

Ook zijn wij er trots op dat Fabio Jakobsen, als lid van onze vereniging kan acteren op het allerhoogste wereldniveau als profrenners.  Een mooi voorbeeld voor onze renners.

Wij kennen “plezier en prestaties” als ons motto en zien het als onze taak dat iedereen veilig en op zijn of haar niveau de wielersport kan beoefenen.

Wij kennen een diversiteit aan sponsoring om onze vereniging toekomstgericht te houden.

Sponsoren zijn absoluut onmisbaar voor onze vereniging.
Er zijn vele vormen van sponsoring mogelijk: kledingsponsoring, reclameborden langs het parcours, evenementen sponsoring (zomer- en/of wintercompetitie, sponsoring op teambus, advertentie in clubblad, materiaal- of dienstensponsoring en natuurlijk donateurs zoals de club van 100 en de ‘vrienden van jan van Arckel’. Uiteraard staan wij open voor uw ideeën en wensen.

Kleding

Een sponsorplek op de clubkleding is exclusief. Dit heeft te maken met het beperkt aantal logo’s wat we kwijt kunnen op onze kleding en met de onderliggende meerjarige contracten. In 2022 is er een ontwerp gemaakt voor nieuwe clubkleding waarop via verschillenden sponsorpakketten de logoposities zijn aangeboden aan de sponsoren. Afhankelijk van het sponsorpakket wordt de groote en plaats van het logo bepaald en worden aanvullende ‘tegenprestaties’ afgestemd. Denk hierbij aan logo op website, logo op ploegleiderswagen, hulp bij uw eigen evenement, advertentie in clubblad, social media tags, etc.

Adverteren in clubblad

Drie keer per jaar brengen wij een rijk gevuld clubblad uit met daarin een verhalen van renners, sponsoren of evenementen, algemene ontwikkelingen en bijzonderheden, resultaten en verslagen. Een keer per jaar betreft dit een gecombineerde editie met de ijsclubvereniging IJA.

Een mooie mogelijkheid om een deel of hele pagina te vullen met uw advertentie.

Reclamebord.

Langs en rond het parcours aan de Vlietskade in Arkel bieden wij de mogelijkheid een reclamebord te plaatsen. Wij verzorgen de productie, de montage en het onderhoud.

Evenementen- en materiaalsponsoring

Ieder jaar organiseren wij een aantal landelijke en regionale wedstrijden, zowel op ons clubparcours als ook door de regio. Vaak in samenwerking met lokale comités, maar ook zelfstandig. Deze evenementen, maar ook het overkoepelende competitie element (zoals bij de zomer- en wintercompetitie) bieden goede mogelijkheden om hier uw naam en of bedrijf aan te koppelen. Binnen de evenementen of competities zijn er verschillende sponsormogelijkheden variërend van logo op de (rug)nummers, banners/vlaggen langs parcours, eindprijzen of leiderstrui. Maar ook een bijdrage ‘in kind’ in de vorm van materiaal of diensten draagt bij aan het blijvend mogelijk maken van deze evenementen.

Voor alle evenementen kunnen wij gelukkig vaak rekenen op vrijwilligers. Maar zonder uw financiële steun is een evenement niet mogelijk.

Club van 100

De “club van 100” is een verzameling van speciale leden die minimaal gedurende drie jaar JVA steunen door jaarlijks een bedrag van € 100,00 over te maken en zodoende het voortbestaan van de vereniging support. Als tegenprestatie krijgen ze naamsvermelding op een speciaal bord in het clubhuis, op de website en in de clubkrant, en ook zijn de leden welkom op de jaarlijkse feestavond. De leden die we zoeken vallen dus eigenlijk gewoon voor de charme van ons mooie clubbie die enorm actief is voor een groot aantal leden en fietsliefhebbers!

Ja, ik word lid van de Club van 100    Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat u gedurende drie jaar en daarna tot wederopzegging jaarlijks een bedrag van € 100,00 over zult maken aan Rennersclub Jan van Arckel. Jaarlijks ontvangt u medio maart van ons een betaalverzoek.

    Laatste nieuws