Wil je lid worden?

Kom eerst eens een kijkje nemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met één van de coördinatoren van de voor jouw relevante afdeling of neem contact op met de ledenadministratie. Maak bijvoorbeeld eens een afspraak om een keertje bij een training of wedstrijd te komen kijken. We verwelkomen je graag!

Aanmeld formulier  >>

 

Wil je donateur worden?

Je kunt je aanmelden als donateur via ledenadministratie@janvanarckel.nl

 

 

 

Opzeggen

Uiteraard betreuren we het als je je lidmaatschap, om welke reden dan ook, wilt opzeggen. Het lidmaatschap kan beëindigd worden d.m.v. schriftelijke of digitale opzegging via de ledenadministratie (zie de pagina organisatie). Opzeggingen voor het volgende jaar moeten binnen zijn vóór 1 december. Daarnaast dient uiterlijk 31 december het eventueel ontvangen kledingpakket ingeleverd te zijn. Dit kan ingeleverd worden nadat eerst een afspraak is gemaakt via het emailadres kleding@janvanarckel.nl  ( zie ook kleding).  Ben je jonger dan 18 jaar?
  Dan ook de gegevens van een van de ouders/verzorgers opgeven:

  Heeft u een EHBO diploma en wilt u helpen bij thuiswedstrijden?

  Heeft u een auto en wilt u rijden bij wedstrijden?

  Meehelpen?

  Binnen RC Jan van Arckel hanteren we het standpunt dat iedereen zijn steentje bij moet dragen in de organisatie van de club/afdeling, en ook bij onderhoudswerkzaamheden.
  Geef onderstaand aan waar uw (ouders) of jouw voorkeuren liggen:

  Contributie

  Ieder lid betaalt contributie. Sommige leden betalen deze bij wijze van ‘donatie’ en andere leden, omdat ze dit lidmaatschap nodig hebben om bijvoorbeeld wedstrijden te kunnen rijden. Leden van verdienste en ereleden zijn vrijgesteld van het betalen van contributie, maar zij hebben wel stemrecht. Ze worden benoemd door het bestuur.

  Ieder lid van Jan van Arckel ontvangt drie keer per jaar de clubkrant. Ook donateurs met een bijdrage van € 25,00 ontvangen de clubkrant. Daarnaast ontvangen alle licentiehouders een kledingpakket. Alle leden betalen contributie en hebben stemrecht.

  • vrijwilligers (zoals o.a. ouders van kinderen) moeten wel lid worden van de vereniging; zij hoeven hiervoor niet te betalen
  • er wordt geen gezinstarief gehanteerd; als meerdere leden van een gezin bij ons lid zijn, betalen zij ieder het volle pond
  • als leden in de loop van het jaar lid worden, betalen zijn alleen de maanden waarin zij lid zijn
  • t/m 15 jaar geldt het jeugdtarief. In het jaar dat iemand 16 wordt, geldt het voltarief

  Contributie per jaar

  Basisleden (alleen lidmaatschap, geen kleding)  € 85,00
  Jeugd  € 70,00
  Nieuwelingen (14 en 15 jaar)  € 113,00
  Leden/licentiehouders met kledingpakket 4,5,6   € 110,00
  Leden/licentiehouders met kledingpakket 1, 2, 3  € 125,00
  Donateur   € 25,00

   

  Informatie over de Jan van Arckel kledingpakketten ->