Yens de Vor wint brons op NK Jeugdwielrennen

Yens de Vor wint brons op NK Jeugdwielrennen

Jeugdrenners Jan van Arckel rijden verdienstelijk NK

Een jonge equipe van de jeugdrenners van Jan van Arckel hebben verdienstelijk gereden bij het Nationaal Kampioenschap wielrennen in Zuidland op 8 juni 2024. Yens de Vor uit Meerkerk heeft in de eerste categorie een bronzen medaille weten te bemachtigen! Met een tegenvallende loting moest hij op de laatste startrij starten. Na de eerste doorkomst zat hij in een goede positie bij de eerste vijf. Na twee ronden was de eerste jongen weg gereden bij de kopgroep en zo hebben ze met zijn vieren een mooie strijd van gemaakt. Bij de sprint wist Yens als derde over de meet te komen.

Charlotte van de Graaf uit Groot-Ammers finishte 18e bij categorie 2. In dezelfde categorie finishte Rianne Blokland uit Werkendam 20e en genoot van begin tot het einde.  Na de start gingen de meiden gelijk vol van start. Dat resulteerde in een gemiddelde van boven de 30 met toch een paar flinke haakse bochten in  het parcours en voornamelijk klinkers.

 

 

Sarah Post uit Werkendam werd 23e bij categorie 4.

 

 

Niek Wolthuis uit Hank was bij categorie 5 in de eerste ronde betrokken bij kleine valpartij. Na een  ronde vergoeding kon hij gelukkig weer, na wat instructies van Fabio Jakobsen, aansluiten in het peloton. Daar heeft Niek meegereden en als 36e gefinisht .

Geen evenementen gevonden!
Meer laden