Leerzame trainingsdag MTB ambi groep

Leerzame trainingsdag MTB ambi groep

In Sittard op het terrein van Watersly is heerlijk getraind.

Onder leiding van Maikel Govaert (wie kent hem niet…) is een leerzame trainingsstage gevolgd voor de mtb ambi groep en trainers.

Onder een heerlijke zon en een ietwat nat heuvelachtig parkoers is er kennis opgedaan in downhill, jumps, klimmen, snelheid maken en vooral  plezier beleven op de crossbaan. onder toeziend oog van ouders werd een fijn programma afgewerkt waarbij de trainers met de jeugd aan het werk gingen.

Halverwege was een pauze met een heerlijke lunch waarna koers gezet werd richting de serieuze sprongen en rockgarden klim. Als laatste werd nog een snelheidstest gedaan en met het freewheelen op de bmx baan werd een mooie dag afgesloten. 

Met dank aan ouders, jeugdcommissie, Silvia en Maikel.  

Geen evenementen gevonden!
Meer laden