Fokker slag om Woensdrecht | Topcompetitie E/B

Fokker slag om Woensdrecht | Topcompetitie E/B

Zondag 28 april stond de 2e Fokker Slag om Woensdrecht (Topcompetitie) op het programma. Hoewel we met een sterke selectie afreisden naar Hoogerheide, wisten we op voorhand dat het een zware dag ging worden met windkracht 5/6, smalle open polderwegen en twee kasseienstroken. Na het startschot bij Aviolanda volgde een hectische en gevaarlijke neutralisatie waarin Siep helaas al viel. Zoals verwacht brak het peloton bij de officiële start direct in verschillende groepen. Jens zat in groep 1, waar hij zich de hele dag sterk in wist te handhaven. Serginho en Simon bevonden zich in groep 3, maar helaas viel Simon uit die groep weg. Niels was betrokken bij een zware val in ronde 1 en moest ter check naar het ziekenhuis. Bram en Siep bevonden zich in groepen 4 en 5.

Na een ware afvalkoers in de kop van de wedstrijd bleef Jens 1 van de 6 koplopers. Met nog 2km te gaan wisten 3 achtervolgende renners over te steken, maar desondanks sprintte Jens naar de 5e plaats in de uitslag en was daarmee beste clubrenner en hij neemt óók de Beste Clubrenner trui mee naar huis! Serginho wist te finishen in groep 3 en noteerde een nette 33e plaats in de uitslag! Uiteindelijk staan slechts 36 renners in de uitslag. Desondanks zullen we door onze 5e en 33e plek wel een plekje stijgen in het Topcompetitie ploegklassement (nog te bevestigen). 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden