Dames in Zuiderzee Ronde

Dames in Zuiderzee Ronde

Op 6 april stonden Nora, Yonna, Isa, Nienke D, Mariska en Ilse aan de start bij de Zuiderzee ronde in Dronten. Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen met Paulien als ploegleider en tevens de eerste wedstrijd van het seizoen van de topcompetitie. Het was een zonnige dag met veel wind en dat betekent: waaiers!

Ongeveer op een kwart van de wedstrijd was er een valpartij waar Mariska en Isa bij lagen. Mariska probeerde zich nog terug in de wedstrijd te vechten maar helaas zonder succes. Isa wist terug te rijden naar de 3e groep. 

Nienke en Ilse hadden elkaar gevonden in een groepje erachter. Deze groep brak en Ilse had helaas de slag gemist. Uiteindelijk kwam Nienke bij Isa in de 3e groep. Na een lange tijd waaier rijden, wisten ze te finishen in deze groep. Nienke werd 47e en Isa 55e.

Yonna en Nora reden goed in het peloton mee. Helaas hadden ze net de slag gemist en hebben in de 2e groep de wedstrijd uitgereden. Yonna sprintte nog naar een 12e plek, voor Nora een 20e plek.

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden