start mtb training 4 april vervalt (in het water)

start mtb training 4 april vervalt (in het water)

Hallo jeugd mtb’ers en ouders,

Helaas, helaas… moeten we melden dat de 1e training vanavond NIET doorgaat. Ons terrein is door de vele regenbuien van afgelopen dagen zo nat dat er nauwelijks getraind kan worden. Het is niet veilig genoeg.  Dat is wel te zien op de foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een beetje zuur omdat het deze middag wel droog blijft met een zonnetje. En met een beetje pijn in ons fietshart nemen we deze beslissing hoe jammer het ook is.

Voor nu staat 11 april genoteerd als 1e training van het nieuwe seizoen 2024.

 

Nu we deze mail versturen willen we jullie ook gelijk nog  onze spelregels meegeven. Graag willen we op donderdagavond dat een ieder veilig over ons terrein kan verplaatsen, lees ze goed door.

 

We vragen jullie fietsen in orde te hebben waarbij de remmen, het schakelapparaat en de bandenspanning heel belangrijk zijn. Zorg er ook voor dat er geen losse onderdelen aan je fiets zitten. Dus geen fietsstandaard of spatbordjes en ook graag dopjes in de stuureinden. We doen binnenkort een fietsencontrole en het is zonde als je fiets niet in orde is en je de training moet overslaan. Voorafgaand aan de training meldt een ieder zich even bij de coördinator en kun je tot aan het fluitsignaal inrijden. Na het fluitsignaal zoek je je eigen kleurgroep op en start de training. Voor de ouders geldt dat tijdens de training onze tracks en wielerparcours niet betreden mogen worden. Vanaf het parkeerterrein en het Biancaplein is voldoende overzicht.

 

Wat zijn nu onze andere regels? We willen graag iedereen training aanbieden daarom zijn jullie lid  geworden bij onze vereniging. Wij verwachten dan ook dat je er elke training bent. Mocht je toch een training niet aanwezig zijn dan weten we dat graag vooraf, oftewel meldt je je af voor de training. Afmelden kan via de mail of via het telefoonnummer van de coördinator.

Ook hanteren we  de regel dat als je 3x achter elkaar niet geweest bent je een mail krijgt of je nog wel wilt trainen. Komt er geen reactie dan is je plekje vervallen en geven we deze aan een ander enthousiast aspirant lid. Wil je alsnog weer aan training deelnemen kom je op een wachtlijst. Op deze wijze weten de trainers ook wie er in hun groep mee gaat trainen en houden we overzicht.

 

Wat nu als het slecht weer is en ons terrein even niet geschikt  om te trainen? We maken dit bekend op de trainings dag rond 17.00 uur, dit doen we op de website, via de mail en facebook.

 

Tot ziens op 11 april, MTB jeugdcommissie

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden