Omloop van Schijndel | Bram van Herk 3e – Eerste podiumplaats van het seizoen

Omloop van Schijndel | Bram van Herk 3e – Eerste podiumplaats van het seizoen

Zondag 10 maart werd de Omloop van Schijndel verreden. Een omloop van 3,3km met een totale afstand van 80km. En een sterk deelnemersveld. 

Bram van Herk: “Na 2 rondjes van iets meer dan 3 kilometer trok ik samen met iemand anders hard door op kop en kwamen we met 4 man te zitten, een aantal ronden later kwamen hier 3 anderen bij en kwamen we met 7 te zitten. Uiteindelijk zijn we met 6 naar de finish gereden. Verder draaide het erg goed en reden we flink door. In de finale ben ik uiteindelijk 3e geworden in de sprint. Al met al een erg leuke dag en vervolgens samen met Niels en Thijs op de fiets naar huis gereden.”

Een mooie start van het seizoen met een eerste podiumplaats voor de E/B van JvA. 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden