Nieuwelingen en Junioren in Adsteeg Omloop Beek

Nieuwelingen en Junioren in Adsteeg Omloop Beek

De aftrap van het seizoen vond plaats op 03-03-2024 in zonnig Limburg in de Adsteeg Omloop Beek als onderdeel van de KNWU Toekomst Cup.

Juniore Luna beet het spits af, in samenwerking met regio Midden-Oost. Nieuwelingen Evie en Lize volgden een minuut later, in samenwerking met Restore Cycling, voor een koers van 38,5 km door het schitterende Limburgse land. Luna moest na verloop van tijd de kopgroep laten gaan, maar reed een goede wedstrijd in een groepje daar achter. Evie reed lange tijd mee in de kopgroep en Lize streed voor haar plekje een groepje daarachter. Luna 39e , Evie 23e , Lize 41e .

Vervolgens reden de nieuwelingen jongens Rik, Rowan en Stan, in samenwerking met DRC de Mol hun koers over 52,5 km. Hier stond een grote groep renners aan de start. Door de steile klim ontstonden er verschillende groepjes. Stan finishte als 78e , Rowan als 92e en Rik werd 101e

Tenslotte waren de junioren Stijn, Luca, Daan, Mees, Tim en Joris aan de beurt voor 70 km koers. Helaas was er in de eerste ronde al een valpartij, waardoor alles uit elkaar viel. Joris en Luca reden goed in het peloton mee. De anderen probeerden de aansluiting te maken met het peloton. Ze gaven niet op en reden een mooie wedstrijd. Joris reed 5 ronden nog weg van het peloton, maar werd helaas teruggepakt. Desondanks een mooie, leerzame wedstrijd. Joris 27e , Daan 57e , Tim 61e , Stijn 65e, Mees 75e , Luca dnf

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden