Dames starten wegseizoen in Brussel-Opwijk

Dames starten wegseizoen in Brussel-Opwijk

Zondag 25 februari stonden Yonna, Anouk, Nienke, Eva, Maam en Ilse aan de start van seizoensopener, Brussel-Opwijk. De wedstrijd uit de Woman Cycling Serie startte in Brussel aan het koning Boudewijn Stadion en finishte 84 km later, na 3 grote – en 3 plaatselijke rondes, in Opwijk. Het was een smal en glooiend parcours over typisch Belgische wegen, dus zoals verwacht werd het een hectische koers.

Yonna en Anouk reden een sterke koers samen voorin en sprongen constant attent mee. Na een chaotische finale sprintte Yonna naar een prachtige 5e plek en werd Anouk 20e. Ilse en Eva mengden zich in de groep en reden de wedstrijd keurig uit. Nienke raakte helaas betrokken bij een valpartij en moest de koers hierdoor verlaten. Maam reed haar eerste wegkoers ooit en deed hier een super mooie ervaring op!

De kop is er af, op naar de volgende!! 

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden