Boekpresentatie 100FIETSEN

Boekpresentatie 100FIETSEN

Op vrijdagmiddag 10 november werd onder ruime belangstelling in het Noorderhuis in Noordeloos het boek 100FIETSEN gepresenteerd. Deze prachtige uitgave is een boek met 100 beeldverhalen over fietsen in brede zin: de kleinheid en grootsheid van de fietser.

Na de boeken 100Waard en Polderberichten is dit boek de derde in de serie van fotograaf Ferry Verheij en schrijver Bram van der Wal. Alle soorten van fietsers worden op speciale wijze in woord en beeld weergegeven. Het boek brengt de diversiteit en de glorie van de fiets en zijn gebruiker voortreffelijk in beeld.

Iedereen met enig gevoel voor de fiets en alles daaromheen mag dit boek niet missen.

Het is vanaf heden te koop in de boekhandel en bij wielerzaken in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Foto’s van de presentatie zijn HIER  te zien. Belangstellenden kunnen indien gewenst gratis een digitale afdruk aanvragen via email j.de.bruin1@hetnet.nl onder vermelding van het fotonummer.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden