Starttijdrit Polder Wintercompetitie

Starttijdrit Polder Wintercompetitie

Goeie tradities verdienen het om in ere gehouden te worden. Dat gezegde gaat zeker op voor de tijdrit die jaarlijks de start van de Wintercompetitie vormt en door ‘de Groene Ploeg’ uit de kop van Noord-Brabant georganiseerd wordt! En jazeker, de prachtige Biesbosch waar we jaarlijks doorheen mogen scheuren maakt absoluut deel uit van die traditie. Door omstandigheden kan de tijdrit deze keer echter niet door de Groenen opgepakt worden en daarom ook niet in de Biesbosch gehouden worden.

Wel, met respect voor de traditie en met waardering voor de gewoonlijke initiatiefnemers nemen we voor (hopelijk) één keer de organisatie over. Een pop-up comité, ondersteund door stand-in vrijwilligers zal de organisatie verzorgen. We verkassen voor deze keer naar de polder aan de Smoutjesweg tussen Noordeloos en Giessenburg en bedanken nu alvast de veehouders Wouter de Bruin en Teus van Dijk, want hun boerenerf zal als centrale locatie fungeren.

Flinke veranderingen dus 🙂 en toch ook herkenbaarheid. We gaan strijden voor een goeie startplek in Noordeloos en voor wie sportieve ambities koestert óók voor de eerste punten.

De komende periode treffen we de nodige voorbereidingen. Stay tuned.

Alle nieuwe details worden op de website van de Wintercompetitie gepubliceerd.

Vriendelijke groet en tot ziens,
Organisatie Wintercompetitie.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden