Bram 2e in Bjorg Lambrecht Memorial | Beloften

Bram 2e in Bjorg Lambrecht Memorial | Beloften

Zondag 27 augustus stond de Bjorg Lambrecht Memorial voor onze beloftes op het programma. Een
wedstrijd ter ere van Bjorg Lambrecht die tijdens de ronde van Polen in 2019 zwaar ten val kwam en
aan zijn verwondingen overleed.

De jongens hadden zin in de wedstrijd en het beloofde een mooie dag te worden, 20 graden met zon en windkracht 3.
Onze renners aan de start zijn:

Na een korte minuut stilte voor de pas overleden Tijl de Decker werd het startschot gegeven om 14.00 voor de wedstrijd van 155km. Het vlakke parcours van 13km met lange rechte stukken maakte het een snelle wedstrijd. Al snel kende Jesper helaas problemen en na een kleine val moest hij helaas de wedstrijd teleurgesteld verlaten.

Na 40km reed er een kopgroep weg met een renner van ons erbij, Siep. Kort daarna sloot Delano aan en later sloot ook Bram aan. Dankzij het goede afstopwerk van Lars en Niels kon de inmiddels grote kopgroep van 17 renners wegblijven en leek de koers gemaakt te zijn, echter hadden toch enkele ploegen de slag gemist en werd het tempo opgeschroefd in de finale. Dankzij wederom goed afstopwerk ging de uiteengevallen kopgroep met een ruime voorsprong de laatste ronde in. De kopgroep ging afsprinten en Bram heeft zijn sprint perfect
getimed: hij word heel netjes 2e .

De uitslag:
Bram 2e
Siep 14e
Delano 30e
Niels 89e
Lars 91e
Jesper DNF

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden