Ploegentijdrit Noordeloos – verslag

Ploegentijdrit Noordeloos – verslag

Het was woensdagavond 23-08-2023 weer een grandioos wielerfeest in Noordeloos.

Op het bekende parcours in de polder tussen Noordeloos en Ameide werd de jaarlijkse ploegentijdrit gereden. Met maar liefst 61 ploegen verschenen bijna 250 enthousiaste deelnemers aan de start. Een hoeveelheid waar menig wielercomité in de huidige tijd jaloers op is.

Hoewel het evenement in de eerste plaats voor recreanten uit de regio bedoeld is, kunnen ook ploegen buiten mededinging deelnemen. Een mooie gelegenheid voor specialisten om hun niveau te testen. Ook voor de jeugd is dit een mooie oefening om aan deze discipline te wennen.

De snelste tijd werd gereden in de categorie Buiten Mededinging door de Juniorenploeg van Jan van Arckel. Deze jonge knapen reden de 21 kilometer in een tijd van 25 minuten en 38,12 seconden met een gemiddelde van 49,619 km per uur.

Bij de recreatieve renners ging de overwinning bij de heren naar ploeg Verspuij 1 in 26:04,87 met een gemiddelde van 48,771 km/u. De Velogravinnen mochten bij de dames de bloemen in ontvangst nemen met de snelste tijd van 33:30,74 en 37,956 km/u gemiddeld.

Met dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers kunnen we weer terugkijken op een mooie avond.

Hopelijk zien we elkaar vrijdag avond bij de individuele tijdrit in Groot-Ammers om de Jan Vn der Meijden Bokaal.

Volledige uitslagen  >>>

Gecorrigeerde uitslag MIX teams >>>

Foto’s     >>

Geen evenementen gevonden!
Meer laden