Wielertijdrit Groot-Ammers

Wielertijdrit Groot-Ammers

Op vrijdagavond 25 augustus a.s. organiseert de Stichting Wielerevenementen Groot-Ammers i.s.m. RC Jan van Arckel, de jaarlijkse wielertijdrit om de “Jan van der Meijden Bokaal”.

Aan deze individuele wielertijdrit kan worden deelgenomen door wielrenners (m/v) van 16 jaar en ouder die niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (m.u.v. Startlicentie KNWU). Daarnaast moet men (aantoonbaar) woonachtig zijn in de gemeente Molenlanden, Vijfheerenlanden, Land van Heusden en Altena of lid zijn van RC Jan van Arckel.

De tijdrit telt mee voor het Zomerklassement van RC Jan van Arckel.

Ook voor licentiehouders van RC Jan van Arckel is er startgelegenheid.

Deelname is op eigen risico en het dragen van een valhelm is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 (bij afhalen rugnummer contant te voldoen). Vanaf 19.00 uur wordt er individueel gestreden over een afstand van ca 13 km in de polder nabij Groot-Ammers. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Na 2 ronden is de finish op de Essenweg.

Inschrijven uitsluitend per email t/m 23 augustus a.s. bij: grijnz29@hotmail.com o.v.v. naam, adres en woonplaats (bijschrijven niet mogelijk).

De uitreiking van de rugnummers vindt plaats nabij de startlocatie op de Peppelweg vanaf 18.00 uur. Na de finish van de laatste renner vinden de huldigingen plaats in Eetcafe Sluis 19 te Groot-Ammers.

Voor nadere informatie: deze website of via bovenstaand emailadres.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden