Isis Versluis naar het EK mountainbiken in Italië

Isis Versluis naar het EK mountainbiken in Italië

De 14-jarige Isis Versluis uit Meerkerk neemt in augustus deel aan het Europees Kampioenschap mountainbiken in Italië.

 

De talentvolle rijdster van Jan van Arckel is tweevoudig Nederlands kampioen en vormt samen met de Belgen Jonas van Campfort en Robin Meijers een team. In het bergachtige Il Ciocco (Toscane) wordt gestreden om de Europese mountainbike titels op drie verschillende onderdelen. 

Het EK begint op de eerste dag met een individuele tijdrit die bepalend is voor de startpositie van de drie onderdelen waarop de Europese titels worden verdeeld. Op dag twee staat de teamrelay (teamestafette) op het programma. Op de derde dag is de individuele sprintrace (korte wedstrijd). Het EK wordt op de laatste dag afgesloten met het hoofdmenu, de cross country wedstrijd. Isis neemt het in Italië op tegen de allerbeste meiden van Europa. Benieuwd naar de belevenissen van Isis? Volg haar dan op Instagram: @isisversluis209 

Namens heel Jan van Arckel wensen we Isis veel succes en plezier toe! 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden