Zomerstop mtb trainingen

Zomerstop mtb trainingen

Hallo mountainbikers en ouders,

 

De zomervakantie staat te wachten en gaan we genieten van een heerlijke zomer, dat betekent dat ook wij van de Jan van Arckel mtb groep de werkzaamheden even stopzetten. Deze week is donderdag 6 juli de laatste training voor de zomerstop.

Het is dan genieten met veel mooi weer, vakantie en een hoop lol.

Met het ingaan van het nieuwe schooljaar gaan ook wij weer starten met de trainingen. Daarbij willen we jullie even een let op momentje meegeven. Er is dan weer instroom met nieuwe kinderen, ook kijken we wie er verder kan in een andere groep. Het kan zijn dat je in een andere groep gaat trainen. Dit wordt vooraf bekend gemaakt in een mail naar jullie.

 

Vanaf week 34 zijn we er weer.

 

Week 28 t/m 33 schoolvakantie -> geen training.

Week 34:           22 augustus -> start ambi training

                            24 augustus -> start najaar training

Week 40:           5 oktober -> laatste donderdagtraining mtb jeugd

 

Voor nu wensen wij jullie een heel mooie zomer en een fijne vakantie

 

Met sportieve groet,   Jeugdcommissie MTB

Geen evenementen gevonden!
Meer laden