Gouden huwelijk | fotograaf Jan de Bruin

Gouden huwelijk | fotograaf Jan de Bruin

Bij velen bekend als de “fotograaf van Jan van Arckel” Jan de Bruin is op 27 juni precies vijftig jaar getrouwd met zijn Ankie. Een mooi moment om aandacht aan te schenken. Namens het bestuur van Jan van Arckel hebben wij hem op de feestdag een mooie bos bloemen en een dinercheque overhandigd.

Voor de bewoners van de straat is het niet te missen waar het feest is. Want een huis versierd met ballonnen en een grote vijftig valt natuurlijk in Molenaarsgraaf direct op.

Maar Jan is meer dan fotograaf. Schijnbaar onvermoeibaar is Jan als echt clubmens betrokken bij onze vereniging. In weer en wind en het hele jaar door met zijn camera bij alle wielerevenementen van Jan van Arckel of in de regio, maar zeker ook als redacteur en vormgever van ons clubblad. Hoewel het rondbrengen van het clubblad bij alle leden tot het verleden behoort, besteedt Jan nog immer veel van zijn vrije tijd met veel plezier aan de club. En het kan niet anders dat Ankie hem daarbij helpt en ondersteunt.

De felicitaties en de wens voor een nog lang samenzijn met elkaar spreken wij hardop uit.

Wil je Jan en Ankie ook de felicitaties overbrengen? Het adres is Graveland 15, 2973 AE Molenaarsgraaf.

Tip: De foto’s die Jan plaatst op onze site geven een mooi beeldverslag en zijn eenvoudig te bestellen. 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden