Opening Slingelandse Plassen 1 juli 2023

Opening Slingelandse Plassen 1 juli 2023

Op zaterdag 1 juli a.s. zal de initiatiefgroep die de Slingelandse Plassen gaat beheren het gebied officieel openen.

De groep en alle betrokken partijen zullen zich daar presenteren.

Een aantal vrijwilligers werkt al een paar jaar aan het beheer en onderhoud. Er is een groeiende groep vrijwilligers die met visie en betrokkenheid, met hart en ziel pro deo werken.

Onderdeel van het project is de aanleg van een permanent mountainbike parcours door Wielercomité Ottoland/Goudriaan in samenwerking met RC Jan van Arckel. Het eerste deel van het parcours is afgelopen winter al gebruikt voor de wintercompetitie.

Dit gedeelte zal op 1 juli van 13.00 uur tot 15.00 uur opengesteld zijn voor kinderen die onder begeleiding van enkele jeugdrenners van JvA hun rondjes mogen rijden. Hiervoor zijn enkele kinderfietsjes aanwezig.

In september zal er zo mogelijk worden gestart met de aanleg van het volgende gedeelte. Na voltooiing zullen hier de technische kwaliteiten van de renners worden aangesproken.

U begrijpt, dat er nog veel werk te verzetten is! Iedere hulp is daarom welkom met de verdere aanleg of tijdens het onderhoud. Met ruim 200 volwassen regiorenners in de wintercompetitie, moet dit toch lukken.

Schroom niet en kom ons helpen.

Bel daarvoor naar: Aart de Jong 06-51 099 332

Geen evenementen gevonden!
Meer laden