Dames in Topcompetitie Noordenveld

Dames in Topcompetitie Noordenveld

Zondag 11 juni stond de Omloop van Noordenveld op het programma waar Anouk, Hannah, Yonna, Isa en Mariska aan het vertrek stonden namens Jan van Arckel. Het was erg tropisch weer rond de 30 graden. Er stonden 8 rondes van 16 kilometer op het programma totaal 124 km. 

Eerste koers uur werd er goed doorgetrokken. 

Yonna en Anouk hebben nog een paar keer geprobeerd aan te vallen en in een kopgroep te zitten,  was helaas niet gelukt. Alle meiden hebben zich goed in het voorste deel van het peloton laten zien. De communicatie was erg goed onderling, we zochten elkaar goed op in de koers. Twee rondes voor het einde reed er een kopgroep van 7 dames weg die gingen strijden om de winst.

Uitslag: 1. Maaike van der Duin 2. Anne Knijnenburg 3. Femke Geritse.

Uitslag van de JvA Dames 15. Anouk,  38. Yonna,  42. Mariska,  44. Isa,  49. Hannah.

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden