Tessa rijdt in Nes a/d Amstel

Tessa rijdt in Nes a/d Amstel

Op vrijdagavond 9-6-2023 werd in het ondergaande zonnetje op de eerste zomerdag van het jaar de wedstrijd van Nes aan de Amstel gereden. Een mooie omloop van 12 kilometer, met de start en finish aan de Amstel.

Tessa Dijksman stond bij de dames aan de start. De wedstrijd ging over 3 rondes, met totaal 36 kilometer. Het was geen snelle wedstrijd maar wel met hier en daar wat speldenprikjes, waardoor wegrijden niet echt mogelijk was. Het werd dus een massasprint.

Tessa zat goed van voren maar door de hectiek zat ze klem en lukte het niet om mee te sprinten voor de overwinning. Ze spaarde haar energie voor de volgende dag en eindigde als 31e . Je kan helaas niet altijd 6 gooien, volgende keer beter!

Geen evenementen gevonden!
Meer laden