Dames in MtD wedstrijd Almelo

Dames in MtD wedstrijd Almelo

In Almelo stond op zaterdag 10 juni de vierde MtD wedstrijd op het programma. Het was een warme dag met tropische temperaturen boven de 30 graden. Op het clubparcours van De Zwaluw werd er een wedstrijd gereden over 75 kilometer waar Amanda, Do, Mariska, Merel, Rosanne en Tessa aan de start stonden.

Er was een koploopster en na 30 kilometer sloot Tessa met nog 7 achtervolgers aan. Dit was de kopgroep en die zijn niet meer terug gepakt. In het peloton deden de Jan van Arckel dames precies wat ze moesten doen, afstoppen en meespringen met aanvallers. Iedereen heeft zich goed laten zien voorin in de koers. Omdat de kopgroep in liep op het peloton moesten die dus 5 rondes voor het einde al afsprinten. Mariska werd 12, Rosanne 22, Amanda 30, Merel 33 en Do 37.

Vanuit de kopgroep was Mirthe van Dijk alleen weggesprongen die er met de winst vandoor ging. Tessa sprintte naar een mooie 2e plek en verstevigde haar koppositie in het klassement nog wat extra.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden