Tessa Dijksman wint in Papendrecht

Tessa Dijksman wint in Papendrecht

Zaterdag 3 juni stond de ronde van Papendrecht op het programma waar Hanneke, Mariska, Rosanne, Sarah en Tessa aan het vertrek stonden namens Jan van Arckel.

Het was een actieve wedstrijd waarin veel werd gedemarreerd en vol werd gesprint voor de premies. In de laatste tien rondes was er één koploopster, Tessa kon de sprong maken en zo de voorsprong op het peloton vergroten, mede dankzij de hulp van haar ploeggenoten. Het was duidelijk dat de twee koploopsters gingen strijden om de winst.

In een spint à deux was Tessa de sterkste en pakte daarmee voor de 2e keer op rij de winst in de ronde van Papendrecht. Het podium werd compleet gemaakt door Bente van den Nouweland en Madelief Kok. Mariska eindigde als 18e en Rosanne als 21e.

Helaas is Sarah hard gevallen en moest voor controle naar het ziekenhuis. Gelukkig niks gebroken en ze mocht dezelfde middag al naar huis met een mitella, we hopen dat ze snel weer herstelt en op de fiets zit.

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden