Paulien Koster derde in Enschede

Paulien Koster derde in Enschede

Zondag 4 juni stond er voor twee Jan van Arckel dames een criterium in Enschede op de planning.

Zo Inez de dag ervoor al een koers had gereden was dit voor Paulien de koers van het weekend. Inez en Paulien hadden samen ingefietst en overlegd hoe ze de koers in zouden gaan. We voelden ons alle twee wel goed en wilden dan ook graag bij de beslissende kopgroep komen te zitten. Met verschillende grote teams in de koers is dat soms best lastig.

Helaas misten we dan ook enkele keren de kopgroep. Maar alles werd weer gedicht door ons of andere teams die er niet bij zaten. Op een gegeven moment reed er 1 dame weg. Deze hebben we heel lang niet meer kunnen zien. Op het laatst kwam het peloton wel dichtbij. Helaas heeft niemand het dicht gekregen en was het sprinten voor plek 2.

Paulien voelde zich goed en Inez zorgde ervoor dat Paulien in de ideaalste positie kwam te zitten voor de sprint. Paulien werd netjes 2e in de sprint en 3e totaal. Hierdoor is Paulien weer gestegen in het Viro klassement. Inez en Paulien kijk met een heel tevreden gevoel terug. Samen sta je altijd sterker dan alleen.

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden