Xander van Waardenburg rijdt voor onderzoek naar kanker

Xander van Waardenburg rijdt voor onderzoek naar kanker

Onze 14 jarige Xander gaat op 1 juli 105 km rijden, op de mountainbike, om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Een bikkel is het, zelf ooit op de oncologie afdeling geweest als 5 jarig knulletje, gelukkig bleken we na een rollercoaster niet bij oncologie aan het juiste adres.

Toch zijn we heel vaak in het Sophia Kinderziekenhuis geweest voor onderzoek. Aan het begin van de Corona periode moest hij van de cardioloog stoppen met sporten (en alles wat ook maar enigszins leek op inspanning), een enorme klap voor hem.

Twee en half jaar geleden moest hij een ingrijpende operatie ondergaan en is nu geïnspireerd om zelf wat terug te kunnen doen nadat we afgelopen woensdag voor controle weer in het Sophia waren!

Zijn eigen hersteltraject was heel pittig, maar 1 doel had hij voor ogen: zo snel mogelijk weer op die mountainbike! En dat is gelukt, mede met dank aan JvA jeugd MTB!

Met vallen, opstaan, een hoop tranen en pijn, maar ook met een enorme drive om weer te fietsen, weer wedstrijden te kunnen rijden. Willen jullie hem, en het kankeronderzoek, steunen, heel graag!

https://tinyurl.com/2zhh4a2e

Geen evenementen gevonden!
Meer laden