Jens van den Dool wint ronde van Hoogerheide!

Jens van den Dool wint ronde van Hoogerheide!

Op zondag 28 mei heeft Jens van den Dool de ronde van Hoogerheide gewonnen. 
Met warm weer stonden er zo’n 60 renners aan het vertrek. Het parcours van 2800 meter bevatte twee beklimmingen van de Scheldeweg. 
 
Na drie ronden reed Jens samen met Witten Anthonise weg uit het peloton. Ze reden al snel een voorsprong van zo’n 25 seconden bij elkaar. Er kwam een achtervolgende groep van 11 renners met daarbij o.a. Tom Vermeer, de leider in het BWW klassement. Dit is een klassement over 5 wedstrijden in de regio. https://wchuijbergen.nl/brabantse-wal-wielerevents/ 
 
Jens en Witten vergroten hun voorsprong naar 1 minuut en de achtervolgende groep kreeg het gat niet dicht. Deze groep viel uiteen. In de laatste ronden reed Jens alleen weg. Witten kreeg daarachter nog aansluiting van Jasper Haest. 
 
Jens kwam uiteindelijk met een mooie voorsprong solo over de meet!
 
Daarachter werd Jasper tweede en Witten derde. 
 
Een mooie koers en een prachtige overwinning! 
Geen evenementen gevonden!
Meer laden