Kersenronde Mierlo (Dames)

Kersenronde Mierlo (Dames)

Op Hemelvaartsdag stonden 5 van onze meiden aan de start bij de Kersenronde in Mierlo.

Er stonden drie rondes van 27 km op het programma, waar bij elke finishpassage gesprint werd voor het punten klassement. Van te voren was het plan om tot kilometer 70 te proberen om in de aanval mee te zitten en om anders een sprinttrein op te zetten.

Anouk probeerde na elke tussensprint mee te springen, maar kwam niet los helaas. Yonna, Estelle en Sarah kenden dit zelfde probleem, na een aantal sterke aanvalspogingen. In alle hectiek door de rotondes en bochten voor de finish verloren de meiden elkaar in de finale en lukte het niet om een sprinttrein op te zetten.

Julie Stockman sprintte naar de overwinning en Anouk reed nog naar een 9e plek. De rest van de meiden eindige netjes in het peloton. Het was weer een leerzame koers, waarin je ziet dat de meiden steeds beter op elkaar ingespeeld raken.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden