Dames rijden GP Juma Leuven (B)

Dames rijden GP Juma Leuven (B)

Op een zonnige 14 mei stonden er 6 Jan van Arckel dames aan de start van de GP Juma in het Belgische Leuven.

Op het menu stond 97km, 1000hm en warme temperaturen, een lastige koers dus. We hadden een doel vandaag:  3 meiden in de top 25 om onze plek in het WCS team klassement vast te stellen.

Vanaf de start was het al pittig en werd er na de klimmetjes vaak doorgetrokken en in ronde 3, 5 en 7 was er ook een sprint wat het tempo ook behoorlijk deed toenemen. Anouk was onze wegkapitein vandaag en haar taak was alle meiden mooi naar voren brengen en dat deed ze erg goed! Ze heeft na een hele nare valpartij, waar niemand van ons bij lag gelukkig, zichzelf opgeofferd om Inez terug naar het peloton te rijden! Een echte heldin dus!

Yonna reed helaas lek in de 2e ronde en was daarna helaas snel uit de koers gehaald. Estelle zat ook achter de valpartij en kon niet terug naar het peloton komen. Onderling deden de overige meiden hun best om de koers naar hun hand te spelen en het lukte om het team doel te halen! Oliwia kwam als 5e over de streep, Nora als 12e en Inez was nummer 23! 

Wij zijn erg blij dat wij als team ons gestelde doel hebben kunnen halen en hebben veel zin in de volgende koers!

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden