Tessa rijdt in Duitsland

Tessa rijdt in Duitsland

Op 30 april en 1 mei reed Tessa Dijksman de Duitse wedstrijd Spurt in den Mai, een combinatie wedstrijd. Op zaterdag een baanwedstrijd en op zondag een criterium. Tijdens de baanwedstrijd zaterdag stond er een hoog niveau aan de start met o.a. een aantal olympiërs die in Tokyo hebben gereden en zelfs met medailles naar huis zijn gegaan. Met een derde plek in de puntenkoers en de afvalkoers stond ze met haar koppelmaat Bianca Lust 5e in het klassement. In de laatste koppelkoers werd er hard gereden en lag het peloton uit elkaar. Uiteindelijk met maar 1 ronde achterstand zijn Tessa en Bianca tweede geworden.

Op zondag werd er een criterium gereden door de straten van Büttgen, een klein maar snel rondje van 850 meter. Er werd samen gereden met de junioren dus het gas ging er gelijk op. Er was 1 dame weggereden dus het peloton moest sprinten om plek twee. Tessa kwam als 7e over de streep.

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden