Dames koersen in België

Dames koersen in België

Op de eerste dag van mei stonden zes Jan van Arckel  dames aan de start van GP de L’administration Communale, een omloopje in België.  De dames waren gemotiveerd en hebben zin in een nieuwe maand vol koers!

Voor de start had het even geregend hierdoor was de eerst bocht na de start erg glad en waren er meteen een paar glijpartijen, maar daar hadden wij gelukkig geen last van. We reden constant van voren en reden aanvallend. Iedereen heeft aangevallen maar er kwam niemand echt weg. Isa had nog een goede ontsnappingspoging en bleef ook een rondje weg, maar ook dit hield helaas geen stand. Het leek er op dat het een massasprint zou worden. Maar 1 ronde voor het einde wist Inez alleen weg te rijden en kreeg ook een groot gat, de rest van de dames stopte af en de vogel leek gevlogen. Maar helaas 3 km voor de finish een lekke band voor Inez. En werd het toch een massasprint. 

Uitslag:

7e Nora

8e Estelle

15e Mariska

26e Hannah

30e Isa

Inez kwam uiteindelijk met het politie busje over de finish.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden