AWM ‘Toertocht’

AWM ‘Toertocht’

Maandag 2e paasdag werd de Arno Wallaard Memorial toertocht gereden. Hier wilde ik natuurlijk bij zijn, ook zodat ik een goede duurrit kon rijden in het wiel van de jongens. In de winter had ik al een paar keer met ze mee getraind om beter te worden en omdat het ook gezellig is. Ik zie die gasten ongeveer 2 keer in de week wanneer we op maandag krachttraining hebben van Rachel en op woensdag wattbike van Cees. 

Toen ze door hadden dat ik met hun mee ging fietsen zaten ze al te grappen (dacht ik) dat het wel een hele zware koers zal worden. Laat ze maar lullen dacht ik… tot we die maandag vertrokken en ik op mn Garmin 44 km/h zag staan, shittt… 

Trainer Cees meteen gelost en ik die ook wel even zat te twijfelen of ik dit wel ging halen.

‘Noël! Ik dacht dat jullie een grap maakten!’ Ik kreeg heel droog terug ‘Wij maken geen grappen.’ Gelukkig was het allemaal met een knipoog en gingen we een stukje rustiger fietsen. Na 120 km met 36 km/u gemiddeld en heel veel QOM’tjes later, was het een geslaagde rit. 

Super mooi om te zien hoeveel leden er aanwezig waren en hoe JvA dit met elkaar organiseert.

Geschreven door Estelle de Jong (elite renster)

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden