E/B – Casper van der Woude wint in Ossendrecht!

E/B – Casper van der Woude wint in Ossendrecht!

Zondag 2 april stonden we met een mooie groep JvA renners aan de start van de Ronde van Ossendrecht.

Het zonnetje kwam langzaam door in Brabant en en er stond en lekker stevig windje dat goed waaide over het volledige met klinkers bestraten parcours in Ossendrecht.

Het tempo lag in het peloton direct hoog waardoor het maar liefst 25km duurde voordat de kopgroep van 12 man met daarin Simon en ik wat ruimte kregen.

Onderweg kende Siep en Noël helaas wat pech en waren Gijs, Delano en Bram goed aan het koersen in het peloton.

Met nog zo’n 30km te gaan wist ik me los te maken uit de kopgroep met nog 2 andere renners echter raakte ik deze 2 renners kwijt en leek het er op dat ik alleen naar de finish toe moest. Ik wist 20km voor de kopgroep en het peloton uit te rijden maar de voorsprong op de kopgroep was maximaal 20 seconden en op het peloton 50 seconden. Dit mede door goed afstop werk van Simon in de kopgroep. Met nog zo’n 6km te gaan had het peloton de toenmalige kopgroep ingerekend en wisten ze mij ook in te rekenen.

Hier liet ik mij niet bij zitten want met het ingaan van de op één na laatste ronde wisten 2 renners zich los te maken van het peloton waar ik naar toe wist te springen en direct overnam waardoor ik nogmaals alleen kwam te zitten met 1 ronde van 2km te gaan. Dit wist ik vol te houden tot de finish!

Geen evenementen gevonden!
Meer laden