De Cape Epic is van start

De Cape Epic is van start

We hadden gisteren een verplaatsing van Meerendaal Wine Estate naar Hermanus wat bekend staat om de Walvissen! De nodige stress kwam ook aan bod met veel load shedding in het land… dus minimaal online 🙂 wat ook wel rust geeft! 

Vandaag de eerste mega etappe met 2500 hoogtemeters waarvan echt alles in het parcours zat voor de echte mountainbikers ( lees: blaren op de handen! )

Lennart en Wim waren gisteren licht teleurgesteld en gingen maar direct voor revanche en begonnen het eerste uur in de kopgroep met alle wereldtoppers en finishten net buiten de top 20 en doen daarmee hele goede zaken voor het algemeen klassement!

Arjen en Niels kwamen gisteren net een paar plekjes te kort om in het eerste startvak te starten, maar konden mooi groepje voor groepje wat opschuiven om zo als 21e bij de amateurs te finishen wat goed boven verwachting is!

Morgen staat de langste etappe op de planning van 116km en zitten we stiekem

Nog steeds aan het begin van deze meerdaagse, maar de start is in ieder geval wat we gehoopt hadden!

Geen evenementen gevonden!
Meer laden