Road to Cape Epic, binnenkort van start

Road to Cape Epic, binnenkort van start

The Road to Cape Epic, het avontuur gaat ‘eindelijk’ beginnen!

Wat vorige jaar begon als een droom op trainingskamp in Spanje voor Lennart van Houwelingen, Wim de Bruin, Niels Vink en Arjen van Dijk gaat nu echt werkelijkheid worden!

Nadat we ingeloot waren eind maart 2022 voor het grootste mountainbike marathon evenement ter wereld ook wel de Tour de France voor mountainbikers genoemd.

De eerste stappen werden vorige zomer gezet met de grote lijnen uitzetten en de nodige arbeid op en naast de fiets, het regelen van vluchten, auto’s, accommodaties en natuurlijk het beste materiaal om te presteren.

Richting de winter worden intensieve blokken afgewisseld met lange en soms ook koude duurtrainingen. En in het laatste blok richting deze wedstrijd een 4 daagse wedstrijd in Spanje en nog enkele dagen in Vaals om veel te klimmen en op snelheid af te dalen!

De laatste weken werd de spanning hoger, kunnen we fit blijven, raken we niet verkouden. Is het materiaal echt in orde. En alles wat je ook maar kan verzinnen

Dinsdagavond vlogen we rechtstreeks van Amsterdam naar Kaapstad een vlucht van 11 uur zonder tijdverschil! Helemaal super.

Momenteel zitten we in Hermanus waar etappe 1,2, en 3 zijn.

Morgen en overmorgen zitten we 1 nachtje in Meerendal wine estate voor de inschrijving en de proloog van deze 8 daagse etappe wedstrijd. WORDT VERVOLGD. . . .

Noot van de redactie: Je kijkt onder andere naar het nieuwe tenue van Rennersclub Jan van Arckel. Na 25 jaar met Rabobank (bedankt!) is het nu tijd voor een nieuwe frisse uitstraling. Nog geen 14 dagen geleden gepresenteerd en nu al in Afrika gesignaleerd!

Geen evenementen gevonden!
Meer laden