wintertraining mtb jeugd vervalt

wintertraining mtb jeugd vervalt

Beste mountainbikers,

 

In een vorige bericht aan jullie verteld dat door overvloedige regenval het terrein niet geschikt was om te trainen. Ook nu moeten we jullie melden dat de laatste 2 wintertrainingen van 18 februari en 11 maart niet doorgaan.

Reden is dat de laatste wedstrijd van de wintercompetitie op 18 februari is (inderdaad: de uitgestelde wedstrijd van Ottoland).

Ook 11 maart is een datum van een wedstrijd, de knwu organiseert dan een landelijke jeugdwedstrijd in Oldebroek oftewel de start van de LJC mtb. Hier doen wij als vereniging uiteraard aan mee en de ambi groep met onze trainers en begeleiders zijn daarbij.

Het is helaas niet anders en we begrijpen de teleurstelling. We willen dit een beetje goed maken met een clubwedstrijd verderop in het seizoen. Plannen hiervoor worden gemaakt en met informatie houden we jullie op de hoogte.

Daarnaast is er nog steeds de optie om deel te nemen aan proeftrainingen bij de ambi groep op dinsdagavond, deze groep traint voor wedstrijden waar ze aan deelnemen. Lijkt je dit leuk dan kun je dit melden bij onze coördinator.  

Als je bij de ambi groep meetraint en wilt blijven dan is de voorwaarde om wedstrijden te rijden met een licentie, bijvoorbeeld de mtb landelijke jeugdcompetitie. Wel kun je dan een kledingpakket lenen van de vereniging en rijdt je in een mooi blauw-gele broek met shirt. Ook gaan we met de teambus en teamtent naar de wedstrijden.

Je kunt ook als proef deze maand en in maart met de ambi groep deelnemen aan de ketentraining die plaatsvindt in de sporthal van Arkel, dit is op donderdagavond van 19.00 uur – 20.00 uur. Wil je meedoen  dan graag even  aanmelden met een berichtje aan de coördinator, er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Wil je toch vooraf weten hoe dit nou allemaal gaat met de ambi groep informeer dan even en leggen we je uit welke huisregels er zijn voor de ambi groep.

Nog even een reminder: met de invoering van de zomertijd starten we ook weer met de donderdagse mtb training, 30 maart is de eerste training. Informatie hierover en nog meer volgt later.

 

Tot ziens.

Met sportieve groet,

de MTB jeugdcommissie.

——————————–

coordinator mtb groep:

mtbjeugd@janvanarckel.nl

06 29272190

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden