Dames trainen voor wegseizoen

Dames trainen voor wegseizoen

Er stond weer een gezamenlijke team training op het programma afgelopen zaterdag 04-02-2023. We kregen eindelijk de nieuwe kleding te zien. Niemand had de kleding nog gezien dus iedereen was erg benieuwd! Het was eventjes wennen maar iedereen is blij hoe het pak eruit is komen te zien. De oude kleuren komen terug alleen dan op een andere manier. Bijna iedereen was er om zijn kleding op te halen. Nadat iedereen de kleding had gepast gingen we op pad.

We reden vanaf Noordeloos richting Dordrecht naar het parcours van De Mol. We reden in rustig tempo zodat iedereen gezellig met elkaar kon kletsen. We konden kiezen uit 2 dingen: je ging koersen op De Mol of je ging een rondje rijden met de meiden die niet mee deden op De Mol. Toen de meiden terugkwamen van een rondje rijden hadden er 2 meiden lek. Gelukkig kregen ze hulp van de nieuwe mechanieker en de ploegleider. Nog even snel een foto gemaakt met z’n allen en toen gingen we weer richting Noordeloos. Eenmaal aangekomen in Noordeloos was de cross begonnen van de elite vrouwen op de wereldkampioenschappen in Hoogerheide. We aten nog een broodje en keken een stukje van de cross en toen was het tijd om naar huis te gaan.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden