JvA dames starten hun seizoen

JvA dames starten hun seizoen

Op de eerste zaterdag van 2023 hebben de vrouwen hun start gemaakt voor het komende wegseizoen. Op 7 januari was namelijk de eerste gezamenlijke training van het jaar. Om 10u werd bij SV Noordeloos verzameld voor een rit van 77km door de omgeving. Zoals gewoon voor de tijd van het jaar stond er een flinke wind die getrotseerd moest worden. Maar door de grootte van de groep was dit goed te doen.

Onderweg wisselde iedereen van kopbeurt door langzaam als een molen door te draaien. Zo heeft iedereen elkaar weer even kunnen spreken, na elkaar een aantal maanden niet te hebben gezien. Aan de samenstelling van de groep is weinig veranderd. Roos Reinartz heeft de ploeg verlaten, en Yonna van Dam, Mariska Jetten en de Poolse Oliwia Majewska zijn erbij gekomen. Door deze kleine wisselingen was de ploeg voor het nieuwe jaar al snel weer vertrouwd met elkaar.

Na afloop werd nagepraat in de kantine van SV Noordeloos, onder genot van een broodje en een kopje koffie. Hier werden de nieuwe ploegleiders Paulien Koster en Dave Helmink geïntroduceerd. Zij zijn geen nieuwe namen voor de ploeg. Paulien was al actief als renster bij JvA, en Dave al als mechanieker.

In de kantine werd ook gespeculeerd over hoe de nieuwe clubkleding eruit zal komen te zien. De vrouwen zouden dit natuurlijk graag willen weten, zodat ze er rekening mee kunnen houden met het aanschaffen van nieuwe sokken, handschoenen en brillen. Maar ook de vrouwen zullen echt nog even geduld moeten hebben voordat ze het ontwerp te zien krijgen.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden