Vagebondcross – Bijna

Vagebondcross – Bijna

Zo, de cross in Hoornaar ligt achter ons. Wát een bijzondere, zeg maar ijzige, omstandigheden kregen we daar voorgeschoteld. Het aantal valpartijen kan vermoedelijk zo het Guinness Book of Records in 🙂

Allez, nu de kerstperiode in. Bijzonder hoor, de achterliggende gedachte behorend bij het kerstfeest. Goed om daar bij stil te staan.
We kijken nu alvast even over die dagen heen en steken ons in onze verbeelding al in ons Vagebond Tenue. We gaan de elementen in velerlei verschijningsvormen trotseren en hopelijk komt het tot een memorabele sportmiddag!

In eerder stadium vertelden we al dat het overschot van de opbrengst (ieders vrijwillige bijdrage ad 5 euro) naar een lokaal/regionaal goed doel zal gaan. We hebben inmiddels op democratische wijze gekozen voor Zorgmanege Elizabeth Hoeve in Goudriaan. Een initiatief van Nancy en Leo Rietveld, waarbij het in de kern gaat om een veilige omgeving voor (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. Wil je meer weten, klik dan naar : Elizabeth hoeve

We willen nogmaals benadrukken dat het zeer op prijs gesteld wordt als je vooraf inschrijft. We gaan erwtensoep, chocomel enzo inkopen en we willen graag een goed inzicht hebben voor welk aantal deelnemers. Ook handig voor de oliebollen bakkers…
Alle consumpties zijn €2,=, graag gepast geld meenemen a.u.b..
Geef je deelname door via e-mail : polderchallenge@gmail.com

Relevante info is te vinden op: https://janvanarckel.nl/2022/12/01/vagebond-cross-ut-giet-oan/

Eenieder die inschrijft krijgt vooraf nog een bericht met aanvullende informatie, waaronder een beknopt routekaartje en GPX-file.

Eenieder die inschrijft krijgt vooraf nog een bericht met aanvullende informatie, waaronder een beknopt routekaartje en GPX-file.
Omdat we in eerdere berichten ruim voldoende foto’s van de boerderij-locatie, het startveld en het te rijden traject getoond hebben, gooien we het in dit bericht over een andere boeg met wat sfeerbeelden, gekopieerd vanuit het onvolprezen Belgische fietstijdschrit Grinta! Mocht er ooit een moment komen waarop je twijfelt of je wel wil blijven fietsen, lees dan een nummer van dit magazine en je hebt meteen weer inspiratie om dóór te gaan 🙂
Die heerlijke sfeer in dat maandblad is in ieder geval wat we nastreven voor de Vagebonden Cross.
Welkom om mee te doen!
 
Geen evenementen gevonden!
Meer laden