Uitslag tijdrit “Jan van der Meijden Bokaal” 2022.

Uitslag tijdrit “Jan van der Meijden Bokaal” 2022.

Tijdrit Jan van der Meijden Bokaal

De individuele tijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal werd zaterdag 10-09-2022 op glorieuze wijze gewonnen door Manoah de Groot uit Molenaarsgraaf.

De bokaal werd vier jaar achtereen gewonnen door hardrijder Dirk-Jan Verspuij (Hoogblokland), die deze keer met de tweede plaats genoegen moest nemen. Manoah de Groot reed met een gemiddelde snelheid van 47,27 km/h maar liefst 40 seconden sneller dan de concurrentie. Ook het all time record van Verspuij werd uit de boeken gereden met bijna een minuut verschil.  Pieter Wonink (Hoornaar) verraste met een derde plaats.

Onder ideale weersomstandigheden verbeterden De Groot, Verspuij en Wonink ruimschoots hun tijd uit voorgaande jaren en voeren meteen met z’n drieën het all time klassement aan.

Bij de dames reed Renske de Jong (Hoornaar) naar de overwinning vóór Annet Rijneveld (Lexmond) en Marieke Vonk (Noordeloos).

Bram van Herk (Groot-Ammers) reed als licentiehouder buiten mededinging nipt naar de snelste tijd met een gemiddelde van 47,76 km/hr.

De hele familie Van der Meijden was aanwezig en assisteerden bij de tijdwaarneming en de huldiging.

Ze voor de uitslag de Jan van der Meijden Bokaal website

 

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden