Succes op Europese Kampioenschappen

Succes op Europese Kampioenschappen

Nadat Fabio Jakobsen vorige week in een machtige sprint Europees Kampioen werd bij de mannen, volgde Lorena Wiebes vandaag zijn voorbeeld bij de vrouwen.

Het was een koers waarin de voormalige Jan van Arckel rensters Jeanne Korevaar en Charlotte Kool zich goed in de kijker reden. Jeanne heeft het meer dan goed gedaan in de achtervolging op een kopgroep van drie dames die lange tijd voor het peloton uit reden. Het tempo van het peloton werd lange tijd door Jeanne Korevaar bepaald. In voorbereiding op de massasprint werd het tempo door de Nederlandse ploeg maximaal opgevoerd. Charlotte Kool leidde Lorena Wiebes in een hele lange lead-out naar een nipte overwinning.

Hoewel de renners/rensters niet meer in de JvA kleuren rijden, kunnen we trots zijn op deze resultaten die indirect hun oorsprong vonden binnen onze mooie club.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden