Jan van Arckel bestaat 70 jaar: tijd voor feest!

Jan van Arckel bestaat 70 jaar: tijd voor feest!

Op 1 oktober 1954 werden ergens in de buurt van Gorinchem de nodige krabbels gezet. Vanaf dat moment was het officieel: onze regio heeft een nieuwe wielerclub.70 jaar later vormt Jan van Arckel nog steeds het hart van de wieler- en MTB-sport in de Alblasserwaard en daarbuiten. Met het geel-blauw dat je dagelijks tegenkomt in de polder, de mooiste wedstrijden in de streek en prachtige resultaten in binnen- en buitenland

 

Om die 70 jaar te vieren, organiseert de club op 21 september een groots feest met alle leden, sponsors en vrijwilligers van JvA. Even los van alle fietserij met een hoop activiteiten en gezelligheid. De middag start met activiteiten voor onze jongste leden en bouwt op naar het avondprogramma waar iedereen welkom is. 

 

Deze avond ben je namelijk welkom bij de Beierse Radsportverein Jan Von Arckel, waar ook erelid der Jan Ullrich en Helene Fischer, Peter Maffay en Falco aanwezig zijn. Trek dus je lederhosen of T-mobile-outfit uit de kast en vier samen met ons het jubileum van de club.

 

Vanaf 15:00 activiteiten voor de jeugd

Vanaf 17:00 avondprogramma met muziek en eten

 

Locatie: Clubgebouw Jan van Arckel (Vlietskade 1025, Gorinchem)

 

Kosten aan de deur:

t/m 15 jaar: 5 euro

vanaf 16 jaar: 10 euro

 

Aanmeldlink:

https://www.itsthefreek.nl/janvanarckelclubavond2024/

Geen evenementen gevonden!
Meer laden