Delano Swenne wint in Huijbergen!

Delano Swenne wint in Huijbergen!

Zonder 24 maart stonden we aan de start van de ronde van Huijbergen. 

Na ongeveer 30km koers ontstond er een kopgroep met daarbij Bram van Herk en Delano Swenne van JvA. De kopgroep werkte goed samen en na drie ronden hadden we een voorsprong van zo’n 30 seconden opgebouwd. 

In de laatste 5 ronden begon de finale. Bram vroeg aan Delano, hoe voel jij je?, waarop Delano aangaf zich goed te voelen. Toen zei Bram: dan gaan we sprinten! 

Zo gezegd zo gedaan. Bram haalde alles terug wat weg wilde rijden en gooide de brommer aan. Hield het tempo hoog in de laatste ronden waardoor wegrijden onmogelijk was. Delano zat goed gepositioneerd voor de sprint en maakte het mooi af!

Een fantastische overwinning! 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden