Clubavond

Ik ging voor méér dan het shirtje

Prachtig zijn ze geworden, die nieuwe shirts en broeken van Rennersclub Jan van Arckel. Je hebt ze misschien al aangehad zelfs, of die primeur volgt voor jou binnenkort. Natuurlijk snappen we dat je een mooi shirt belangrijk vindt. Maar bij Jan van Arckel gaan we voor méér dan het shirtje. En dat is dan ook het thema van de langverwachte clubavond van Rennersclub Jan van Arckel, op vrijdagavond 3 maart in Gorinchem.

Wat heb jij nodig?
Wat zoek jij nog meer bij Jan van Arckel dan alleen mooie kleding? Plezier, prestaties of avontuur? Een goed programma? Vrienden? En wat heb jij daarvoor nodig? Dát is de hamvraag op vrijdagavond 3 maart. We vragen dat niet alleen aan renners, maar ook aan vrijwilligers en sponsors. Daarom noemen we deze avond geen ‘ploegenpresentatie’, maar ‘clubavond’. Iedereen is belangrijk en daarom voor iedereen die vraag. “Wat heeft een renner nodig om te presteren?” “Wat heeft een sponsor nodig om te sponsoren?” “Wat heeft een vrijwilliger nodig om het organiseren te blijven doen?”

We maken een feest!
Je hoeft niet bang te zijn voor lange praatsessies! We maken er een feest van, deze avond. Rennersclub Jan van Arckel heeft weer nieuwe sponsors en dus kunnen we allemaal nog weer 3 jaar lang genieten van de prachtige wielersport in onze groene polder.
We husselen iedereen lekker door elkaar en gaan een quiz spelen. Vijzel je JVA-kennis op, pluis de clubkrant uit, doe je work-outs en poets je schoenen. Je weet namelijk niet welke skills je allemaal van pas gaan komen tijdens deze clubavond! Je trapt je seizoen pas echt goed af als je erbij bent op vrijdagavond 3 maart om 19.30 uur bij Van Vulpen in Gorinchem.

Info
Datum: vrijdag 3 maart
Tijd: 19.30-22.00 uur (inloop vanaf 19 uur, 19.30 uur start)
Waar: Van Vulpen (sponsor), Papland 8, Gorinchem
Inschrijven: via deze link tot uiterlijk 24 februari 2023

Let op: vol = vol deze avond dus wacht niet met inschrijven! >>>

 

Datum

mrt 03 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 22:00

More Info

Aanmelden

Locatie

van Vulpen
Papland 8 Gorinchem
Aanmelden

Reacties zijn gesloten.