MTB jeugd sluit mooi seizoen af met huldiging

MTB jeugd sluit mooi seizoen af met huldiging

Isis Max  Yens Lars en Zoë op ons podium.

de 5 podium kanjers

Gister, donderdag 3 oktober was de laatste reguliere training voor de mtb jeugd. Voorafgaand hebben we in het bijzijn van de jeugd mtb’ers, trainers en ouders  de kampioenen van het afgelopen NK gehuldigd met een Goofy bord.   

 

Al jaren is het traditie dat we winnaars van het Nederlands kampioenschap mountainbike eren met een bord op ons Goofy parkoers. Zo ook nu met Yens de Vor, Max van Kolfschoten en Isis Versluis die alle 3 afgelopen weekend de kampioenstrui aan mochten trekken voor hun mooie overwinning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook natuurlijk zijn Lars Mastenbroek en Zoë van Waardenburg nog op het podium gezet voor hun mooie 3e plek op dit NK.

 

Na de leuke huldiging zijn  de kids met de trainers het terrein ingegaan voor de training en na afloop was er nog even een momentje om met wat lekkers naar huis te gaan.

 

Nu staat de wintercompetitie op punt van beginnen. Veel van onze jeugdleden zullen hieraan deelnemen en veel plezier beleven want dat is tenslotte ook ons motto.

Terugkijkend hebben we een uitzonderlijk seizoen gehad waarin we weer groeien. Steeds meer kinderen uit de regio melden zich aan om mee te trainen op donderdag en bij de ambi groep melden nieuwe jeugdleden zich aan voor de training en de jeugdcompetitie. We laten zien dat in de landelijke mtb competitie we goed meedraaien. Met in elke wedstrijd wel podiumplekken en top 10 noteringen laten de ambi mountainbikers zien dat ze goed zijn en hiermee ook anderen aanwakkeren om  mee te trainen en wedstijden te rijden.  Ook de vrijwilligersgroep groeit, we mogen nieuwe trainers en begeleiders verwelkomen en de onderhoudsgroep doet zijn best om het terrein mooi groen en opgeruimd te houden. er is zelfs een mini veldcircuit aangelegd voor de cyclocrossers voor hun veldrij training.

We verwachten een fijn sportief najaar met leuke regionale wedstrijdjes, het 70 jaar jubileumfeest en uiteraard de wintertrainingen.

 

De mtb jeugdcommissie.

 

foto’s:  Jan de Bruin.

 

Geen evenementen gevonden!
Meer laden