MTB jeugd in Zapp Sport batttle

MTB jeugd in Zapp Sport batttle

Mountainbikers Jeftha, Zoë en Sem zijn voor even bekende Nederlanders.

 

Zij deden mee in de battle van het populaire  Avro/Tros jeugdprogramma Zapp Sport. 

Tezamen met 3 BMX’ers mochten zij  op ons terrein laten zien wat ze kunnen in een cross. weliswaar niet op hun geliefde mountainbike maar op een elektrische crossmotor. Met de NPO filmploeg werden eerst leuke filmpjes gemaakt waar ze goed in zijn: mountainbiken op eigen terrein.

     

Daarna werd onder leiding van de presentatoren Nathan Rutjes en Marije Zuurveld en 2 motorcrosskampioenen te weten Lotte van Drunen en Kay de Wolf geoefend op de motoren. De Arckelse kids trokken de blauwe shirts met motorkleding aan en de bmx’ers de oranje shirts.

Zo rond de klok van 4 uur vond de battle plaats en mochten de kids op het crossterrein hun skills op de motoren laten zien. In een grote ronde mochten ze op het zand en in bochten gas geven, de één met flinke snelheid en de ander met een voetje los door de bocht.

         

Het was een een heel leuke onderlinge wedstrijd met veel plezier waarbij ook alle aanwezigen de crossers aanmoedigden.

Na de wedstrijd was het vooral nog nagenieten van een mooie dag. Met lekkernijen werd deze dag afgesloten en kunnen we heel snel in Zapp sport zien wie er heeft gewonnen.

Dank aan de mensen van  Zapp Sport, de Bougie en ouders van Jan van Arckel om een onvergetelijke dag te organiseren.

Voor meer foto’s  en filmpjes: https://photos.google.com/share/AF1QipMnGEl8gBWhmndQQIkSkorBEnz0PJFODxNT19RxcPUXag-POLL1gMZrIpww3kWgZA/photo/AF1QipODt_01m1xyjUcbVA2DiEVc7XGS8z-36EZP0ICb?key=TnZUaEdtMmRjRTBrek1aSFY4WDhhUXBMMFJkQm9R

 

mtb jeugdcommissie.

Foto’s en filmpjes: Silva van Waardenburg
Geen evenementen gevonden!
Meer laden