Koeienvlaaien Koppeltijdrit 05-10-2024 Verslag

Koeienvlaaien Koppeltijdrit 05-10-2024 Verslag

We hebben weer kunnen genieten van een fantastische Koeienvlaaientijdrit. Met ruim tachtig koppels aan de start kon de organisatie dik tevreden zijn. De weersomstandigheden waren uitstekend met volle zon, een prachtige blauwe lucht en een zwakke zuidoosten wind. Ook voor de boeren was het een werkdag, maar de verkeersregelaars wisten het allemaal in goede banen te leiden.

De snelste tijd werd gereden in de categorie Heren 16+ door Pieter Wonink (Hoornaar) en Han van de Poppe (Ameide) met 13:47,48 en een gemiddelde van 48,720 km/u.

Voor volledige uitslagen klik hier:  Uitslagen Koeienvlaaientijdrit 5-10-2024

Nadat de koppels binnen waren, werden de hummeltjes onder 6 jaar nog even losgelaten bij de finish. Prachtig om te zien hoe deze kinderen, gekleed in echte wielertenues, al kunnen genieten van zo’n kort stukje hard fietsen. Jong geleerd is oud gedaan!

De winnaars werden gehuldigd bij de kantine van VV Noordeloos en mochten met een heerlijke koek in de vorm van een koeienvlaai huiswaarts keren. Ook de drie verse kampioenen bij het NK Mountainbike werden nog even op het podium gezet.  

De middag werd afgesloten met een verloting met vele prijzen onder begeleiding van een blaasorkest van De Volharding uit Noordeloos. Zo kan iedereen terugkijken op een mooie afsluiting van het wegseizoen.

Hartelijk dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Nog even nagenieten? Ga naar > foto’s

Meer foto’s: @sportfoto_s (via Instagram en Facebook)

Geen evenementen gevonden!
Meer laden